Lid worden?

Je hebt de site gevonden, een paar stukjes gelezen en dan nu de vraag: wil je lid worden, ja of nee?
Een lastige vraag, zeker als je net bent begonnen met studeren en er veel nieuwe dingen op je af komen. Wat kun je dan beter doen dan een keertje komen kijken om te zien of Erasmus echt iets voor jou is? Dat kan bijvoorbeeld door:

  • Een keertje mee te trainen! Je kunt geheel vrijblijvend een keer mee komen trainen. Stuur even een mailtje naar info@rskverasmus.nl, zodat we weten dat je komt. Deze trainingen zijn of op het niveau van Erasmus 3, 4 en de trainingsleden of op het niveau van de selectie (Erasmus 1 en 2). Laat vooral weten bij welke groep je een keer zou willen meetrainen!
  • Mee te gaan naar een studententoernooi! Deze toernooien maken een studentenvereniging zo bijzonder ten opzichte van een gewone vereniging. De data van diverse toernooien zijn te vinden in de agenda op de website. Wil je mee naar een toernooi, mail dan even naar onze toernooicoördinator op toernooi@rskverasmus.nl.

R.S.K.V. Erasmus is behalve korfbal ook veel gezelligheid! Zo wordt er na iedere training geborreld en zijn er vele activiteiten door het jaar heen. Ieder jaar keert het kerstdiner, het korfbalgala, het Erasmus weekend en de skitrip terug op de agenda! Daarnaast kan je bij R.S.K.V. Erasmus ook commissie- en bestuurservaring opdoen! Dat staat dan weer mooi op je CV!

Soorten lidmaatschap
Als je besluit lid te worden, heb je de keuze uit diverse soorten lidmaatschappen. Als competitielid (A-lid) kun je naast competitie spelen, onbeperkt meetrainen en mee naar alle toernooien en activiteiten. Het trainingslidmaatschap (B-lid) omvat hetzelfde als het A-lidmaatschap behalve de mogelijkheid om competitie te spelen. Ideaal als je in Rotterdam studeert, maar in het weekend nog ‘thuis’ wedstrijden speelt en toch wilt blijven trainen. Wil je alleen mee naar toernooien en deelnemen aan de activiteiten, dan kan je je aanmelden als C-lid.

Contributie per jaar
A-lid: €173,50* (competitie, toernooien en activiteiten + sportkaart van Erasmus Sport) 
B-lid: €137,50* (training, toernooien en activiteiten + sportkaart van Erasmus Sport)
C-lid: €27,50 (toernooien en activiteiten)
*Als je al in het bezit bent van een sportkaart wordt er €110,00 in mindering gebracht op de contributie.

Direct lid worden?
Ben je al helemaal overtuigd en wil je direct lid worden? Helemaal geweldig! Stuur even een mailtje naar onze secretaris op secretaris@rskverasmus.nl, deze zorgt dat je een inschrijfformulier krijgt en alles geregeld wordt.