Bestuur

Het huidige bestuur van RSKV Erasmus. Het voltallige bestuur is bereikbaar via bestuur@rskverasmus.nl. Mocht je specifieke vragen hebben, dan staan het e-mail adres van de aangewezen persoon hieronder.

josien hamerslag

FunctieVoorzitter
E-mailadresvoorzitter@rskverasmus.nl
TakenIk ben Josien en dit jaar ben ik voorzitter van het 36e bestuur van R.S.K.V. Erasmus. Vorig jaar heb ik ook in het bestuur gezeten, maar dan als secretaris. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van mijn bachelor Verpleegkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Ik korfbal inmiddels alweer 3 jaar bij R.S.K.V. Erasmus, en dit jaar speel ik voor het eerst in het 2e. Als voorzitter hou ik in de gaten of alles binnen de vereniging goed loopt, en kijk ik ook of de rest van het bestuur al hun taken goed uitvoert.

ester haaring

FunctieSecretaris
E-mailadressecretaris@rskverasmus.nl
TakenHallo, ik ben Ester en Secretaris van het 36e bestuur der R.S.K.V. Erasmus. Momenteel volg ik de opleiding industrieel product ontwerpen en ga hopelijk dit jaar afstuderen.
Ik kom oorspronkelijk uit Pijnacker en heb dus jaren bij Avanti gespeeld.
In mijn rol als secretaris onderhoud ik het externe email contact en verzorg ik de ledenlijsten. Van mij krijg je dus de uitnodiging voor je eerste training en ik zorg ervoor dat je inschrijving uiteindelijk rond komt. Daarnaast houd ik me ook bezig met het contact met verschillende organisaties zoals Erasmus Sport en ben ik vaste notulist bij iedere vergadering.

jasper van der vos

FunctiePenningmeester
E-mailadrespenningmeester@rskverasmus.nl
TakenHoi, ik ben Jasper of beter bekend op de vereniging als Jip. Ik ben 21 jaar en dit jaar gestart met een master Econometrie aan de Erasmus Universiteit. In het allerleukste bestuur mag ik de rol van penningmeester op mij nemen. Voor alles wat met geld te maken heeft moet je dus bij mij zijn. Voordat ik bij Erasmus ben komen korfballen heb ik dat 12 jaar lang gedaan bij Velocitas in Leiderdorp. Nu ben ik al weer meer dan drie jaar lid bij de mooiste, leukste en gezelligste vereniging van het land.

lara mensink

FunctieWedstrijdsecretaris
E-mailadreswedstrijd@rskverasmus.nl
TakenIk ben Lara, ik ben 22 jaar en de wedstrijdsecretaris dit jaar. Ik doe nu de master Health Economics, Policy & Law en de premaster gezondheidsrecht. In de jeugd heb ik gespeeld in Rosmalen, toen in naar Rotterdam verhuisde ben ik gestopt met korfballen. Maar ik hield het niet lang vol zonder korfbal, een jaar later stond ik al te spelen in een Erasmusshirt. Dat is inmiddels al weer drie jaar geleden. Als wedstrijdsecretaris houd ik me dit jaar bezig met alles dat met de competitie en trainingen te maken heeft.

megan kanters

FunctieAlgemeen bestuurslid
E-mailadresalgemenezaken@rskverasmus.nl
TakenHi, mijn naam is Megan en ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor PABO. Ik heb jaren lang bij CKC Kinderdijk uit Alblasserdam gespeeld. Inmiddels ben ik alweer drie jaar lid van R.S.K.V. Erasmus en dit jaar algemeen bestuurslid van het 36e bestuur. Als algemeen lid ben ik vooral bezig met de taken die buiten de functie van de andere bestuursleden liggen. Ik zal mij onder andere inzetten voor diverse verenigingsactiviteiten.