Bestuur

Het huidige bestuur van RSKV Erasmus. Het voltallige bestuur is bereikbaar via bestuur@rskverasmus.nl. Mocht je specifieke vragen hebben, dan staan het e-mail adres van de aangewezen persoon hieronder.

jelmer bastiaans

FunctieVoorzitter
E-mailadresvoorzitter@rskverasmus.nl
TakenIk ben Jelmer, beter bekend als Stef en ben dit jaar de voorzitter. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Geschiedenis afgerond. Als afgestudeerd historicus zou ik mijzelf vergelijken met Napoleon. Beide staan we bekend om onze lengte en uitstekend leiderschap. Ik kom uit Wageningen, maar woon ondertussen al drie jaar in Rotterdam en ben even lang lid van RSKV Erasmus. Dit jaar ga ik beginnen aan mijn master Media en Journalistiek, zodat ik over vijf jaar kan leven van sport kijken.

josien hamerslag

FunctieSecretaris
E-mailadressecretaris@rskverasmus.nl
TakenHoi! Ik ben Josien en dit jaar ben ik secretaris van het 35e bestuur van R.S.K.V. Erasmus. Twee jaar lang ben ik toernooilid geweest en sinds vorig jaar speel ik met groot plezier in het 3e van deze mooie vereniging. Dit jaar zal ik beginnen aan mijn nieuwe studie, Verpleegkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn taak als secretaris is onder andere het verzorgen van de interne en externe communicatie van de vereniging. Ik kijk erg uit naar mijn komende jaar als bestuurslid!

Isabella Hagenaars

FunctiePenningmeester
E-mailadrespenningmeester@rskverasmus.nl
TakenIk ben Isabella en ik mag dit jaar de penningmeester-functie vervullen in het 35ebestuur van R.S.K.V. Erasmus. Ik speel nu voor mijn derde jaar bij deze mooie vereniging, dit jaar in het tweede team. Ik heb een echt groen hart en zet mij graag in voor de vereniging. Als penningmeester zorg ik voor de financiële zaken binnen de vereniging, zoals de contributie. Ik hoop jullie allemaal te zien op een toernooi, activiteit, training, wedstrijd of een borrel!

Joost Zelisse

FunctieWedstrijdsecretaris
E-mailadreswedstrijd@rskverasmus.nl
TakenIk ben Joost, de wedstrijdsecretaris van het 35ste bestuur de R.S.K.V. Erasmus. 16 jaar geleden startte ik bij Refleks in Rijswijk als eerste korfballer uit het gezin. Later ben ik overgestapt naar Avanti (p) en toen ik 2 jaar aan het studeren was heb ik de beste keuze gemaakt, toen ben ik bij Erasmus gaan korfballen. Hoewel ik vaker niet studeer dan wel, doe ik dat momenteel industrieel product ontwerpen. Ik speel momenteel in het derde. Als WedSec ben ik verantwoordelijk voor alle wedstrijden, trainingen, materialen en alles daar omheen. 

esmée van der linden

FunctieAlgemeen bestuurslid
E-mailadresalgemenezaken@rskverasmus.nl
TakenMijn naam is Esmée en ik ben dit jaar algemeen bestuurslid van het 35e bestuur van R.S.K.V. Erasmus. Vorig seizoen ben ik lid geworden bij Erasmus en ik ben heel blij met die keuze! Mijn bachelor international business administration heb ik afgerond en dit jaar studeer ik een master in accounting en control. Als algemeen bestuurslid pak ik de taken op die buiten de andere bestuursfuncties vallen.