Bestuur

Het huidige bestuur van RSKV Erasmus. Het voltallige bestuur is bereikbaar via bestuur@rskverasmus.nl. Mocht je specifieke vragen hebben, dan staan het e-mail adres van de aangewezen persoon hieronder.

jasper van der vos

FunctieVoorzitter
E-mailadresvoorzitter@rskverasmus.nl
LinkedInhttps://nl.linkedin.com/in/jasper-van-der-vos-09ba0b180

Hoi allemaal, dit jaar mag ik, Jasper of beter bekend als Jip op de vereniging, voorzitter zijn van R.S.K.V Erasmus. Na vorig jaar een jaartje als penningmeester in het bestuur te hebben gezeten, heb ik nu de voorzittershamer over mogen nemen. Ik ben 22 jaar en naast korfballen hou ik ervan om spelletjes te spelen en te lezen. Vorig jaar heb ik bijna mijn econometrie master afgerond en dit jaar ben ik ook begonnen met een pre-master psychologie. Als je nog meer over mij wilt weten, ben ik bereid om een uitgebreid diepte interview te geven. En je mag me ook altijd aanschieten voor al je andere vragen of als je gezellig een babbeltje wil maken!

hilde berkers

FunctieSecretaris
E-mailadressecretaris@rskverasmus.nl
LinkedInhttps://nl.linkedin.com/in/hilde-berkers-168b8513b

Hee allemaal! Ik ben Hilde, 23 jaar en dit jaar secretaris van de gezelligste korfbalvereniging van Rotterdam. Ik studeer Advertising aan Willem de Kooning Academie en zit alweer in mijn laatste jaar. Ik ben geboren en getogen in Brabant maar woon inmiddels al 3 jaar in de mooiste Rotstad.💚

Als secretaris zorg ik voor de inschrijvingen van nieuwe leden. Van mij krijg je dus een mailtje met de uitnodiging voor je eerste training. Daarnaast behoud ik contact met verschillende organisaties zoals Erasmus Sport en ben ik vaste notulist bij iedere vergadering.

Joshua oosterlaken

FunctiePenningmeester
E-mailadrespenningmeester@rskverasmus.nl
LinkedInhttps://nl.linkedin.com/in/joshua-oosterlaken

Hoi allemaal, ik ben Joshua, ook wel beter bekend als A(n/d)ton. Dit seizoen ben ik jullie penningmeester en zal je me vooral veel betaalverzoeken zien sturen (Iedereen zn contributie al betaald?). Ik heb zo goed als m’n master Health Economics afgerond en ben ook al ver met de master Quantitative Finance. Verder ben ik dit jaar begonnen met de master Applied Data Science in Utrecht. Ik heb vroeger gekorfbald bij RWA in Albrandswaard, maar ben nu speler in ons mooie tweede team. Spreek me vooral aan op een trainingsavond of groene zaterdag en wanneer je het lief vraagt, wil ik misschien wel samen een adtje met je trekken.

lara mensink

FunctieWedstrijdsecretaris
E-mailadreswedstrijd@rskverasmus.nl
LinkedInhttps://www.linkedin.com/in/lara-m-25764011a/

Ik ben Lara, ik ben 23 jaar en net als vorig jaar de wedstrijdsecretaris. Ik doe de master gezondheidsrecht aan de Erasmus Universiteit. In de jeugd heb ik gespeeld in Den Bosch, toen in naar Rotterdam verhuisde ben ik gestopt met korfballen. Maar ik hield het niet lang vol zonder korfbal, een jaar later stond ik al te spelen in een Erasmusshirt. Dat is inmiddels al weer vier jaar geleden. Als wedstrijdsecretaris houd ik me bezig met alles dat met de competitie en trainingen te maken heeft. Bestuurslid zijn is me vorig jaar goed bevallen, dus ik hoop dat dit jaar net zo leuk wordt, maar dan met meer wedstrijden 😉.

fenne ter steege

FunctieAlgemeen bestuurslid
E-mailadresalgemenezaken@rskverasmus.nl
LinkedIn

Hoi allemaal! Mijn naam is Fenne, ik ben 21 jaar oud en dit jaar het algemeen bestuurslid. Ik zit nu in mijn tweede jaar gezondheidswetenschappen en sinds december ben ik ook vanuit Gorinchem naar het mooie Rotterdam verhuisd. Naast korfbal hou ik ook van tennis, spelletjes en een enkele keer ben ik over te halen om te gaan wielrennen. Wil je meer weten, heb je zin in een serieus of minder serieus gesprek, of zin om te duelleren op de tennisbaan? Laat het me weten!