Bestuur

Het huidige bestuur van RSKV Erasmus. Het voltallige bestuur is bereikbaar via bestuur@rskverasmus.nl. Mocht je specifieke vragen hebben, dan staan het e-mail adres van de aangewezen persoon hieronder.

Charlotte Amesz

Amesz
FunctieVoorzitter
E-mailadresvoorzitter@rskverasmus.nl
TakenMijn naam is Charlotte en ik ben de voorzitter van het 33ste bestuur van R.S.K.V. Erasmus. Dit is alweer mijn vierde jaar bij de vereniging en momenteel speel ik in het tweede. Ik heb het nog steeds super naar mijn zin en ben ook graag aanwezig bij alle gezellige activiteiten. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het overzicht en wil ik iedereen een welkom gevoel geven. 

Sophie van Leendert

van Leendert
FunctieSecretaris
E-mailadressecretaris@rskverasmus.nl
TakenIk ben Sophie, secretaris van het 33ste bestuur van R.S.K.V. Erasmus. Op het moment speel ik in het vierde(bierde) van Erasmus. Sinds 1,5 jaar woon ik in het gezellige Rotterdam samen met twee leuke huisgenootjes. Ik studeer een Master in Finance and Investment en zal op het einde van het collegejaar afgestudeerd zijn. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande communicatie van de vereninging, maar ook andere kleine taken kunnen uitgevoerd worden door de secretaris

Isabella Hagenaars

Hagenaars
FunctiePenningmeester
E-mailadrespenningmeester@rskverasmus.nl
TakenIk ben Isabella en ik mag dit jaar de penningmeester-functie vervullen in het 33ebestuur van R.S.K.V. Erasmus. Ik speel nu voor mijn derde jaar bij deze mooie vereniging, dit jaar in het tweede team. Ik heb een echt groen hart en zet mij graag in voor de vereniging. Als penningmeester zorg ik voor de financiële zaken binnen de vereniging, zoals de contributie. Ik hoop jullie allemaal te zien op een toernooi, activiteit, training, wedstrijd of een borrel!

Joost Zelisse

Zelisse
FunctieWedstrijdsecretaris
E-mailadreswedstrijd@rskverasmus.nl
TakenIk ben Joost, de wedstrijdsecretaris van het 33ste bestuur de R.S.K.V. Erasmus. 16 jaar geleden startte ik bij Refleks in Rijswijk als eerste korfballer uit het gezin. Later ben ik overgestapt naar Avanti (p) en toen ik 2 jaar aan het studeren was heb ik de beste keuze gemaakt, toen ben ik bij Erasmus gaan korfballen. Hoewel ik vaker niet studeer dan wel, doe ik dat momenteel industrieel product ontwerpen. Ik speel momenteel in het derde. Als WedSec ben ik verantwoordelijk voor alle wedstrijden, trainingen, materialen en alles daar omheen. 

Enneke Wilschut

Wilschut
FunctieAlgemeen bestuurslid
E-mailadresalgemenezaken@rskverasmus.nl
TakenIk ben Enneke en algemeenbestuurslid van het 33ste bestuur der R.S.K.V. Erasmus. Ik speel in Erasmus 2. Momenteel doe ik de master onderwijskunde bij Erasmus universiteit. Vorig jaar heb ik mijn bachelor Academische pabo afgerond (pedagogische wetenschap en pabo). Dus je mag mij ook juf Enneke noemen. Mijn taak als algmeenbestuurslid is de overige taken die buiten de functies van de andere bestuursleden vallen, opvangen.