Het 38e Bestuur

Het huidige bestuur van RSKV Erasmus. Het voltallige bestuur is bereikbaar via bestuur@rskverasmus.nl. Mocht je specifieke vragen hebben, dan staan het e-mail adres van de aangewezen persoon hieronder.

danique Bosman

FunctieVoorzitter
E-mailadresvoorzitter@rskverasmus.nl
LinkedInhttps://www.linkedin.com/in/danique-bosman-33651a16a/

Hoihoi! Mijn naam is Danique, 21 jaar, en dit jaar heb ik de eer om voorzitter te zijn van R.S.K.V. Erasmus. Momenteel zit ik in mijn wachttijd voor de coschappen waar ik juni 2023 mee zal starten. In mijn vrije tijd houd ik er erg van om te sporten en ben ik altijd in voor een drankje. Wil je meer over me weten, wil je graag een personal training krijgen, een speciaalbiertje doen of gewoon gezellig een praatje maken? Je kan me altijd aanspreken of een appje sturen!

Lisan Witter

FunctieSecretaris
E-mailadressecretaris@rskverasmus.nl

Ik ben Lisan, 21 jaar, en dit jaar ben ik de secretaris van R.S.K.V. Erasmus. Ik heb mijn bachelor geneeskunde afgerond en ga nu beginnen met mijn coschappen. Ik speel nu al ruim 16 jaar korfbal en ben nu 2 jaar lid bij R.S.K.V. Erasmus. Sinds ik lid ben geworden heb ik enorm veel geleerd op het gebied van korfbal, heb ik veel leuke activiteiten en toernooien meegemaakt en heb ik veel leuke nieuwe mensen leren kennen!

Als je lid wilt worden bij Erasmus, wijs ik je de weg. Als secretaris houd ik me namelijk met alles bezig wat te maken heeft met potentiรซle, nieuwe en huidige leden. Ik hoop je zeker een keer te ontmoeten op een open training!

Karsten de pauw

FunctiePenningmeester
E-mailadrespenningmeester@rskverasmus.nl
LinkedInhttps://www.linkedin.com/in/karsten-de-pauw-aa551b177/

Hoi allemaal, Mijn naam is Karsten, binnen de vereniging ben ik ook wel bekend als Mario. Voor dit seizoen let ik op de centen binnen de vereniging! Ik heb voordat ik lid was van Erasmus in Belgiรซ gewoond en gekorfbald, nu ben ik speler in het tweede team en coach ik het fantastische bierde! Ik ben dit jaar begonnen met mijn pre-master Aardwetenschappen in Utrecht en heb daarvoor Watermanagement gestudeerd in Rotterdam. Wil je meer te weten komen over mijn bijnaam Mario, het prachtige Belgiรซ of waar je geld op het einde van de maand naartoe gaat? Spreek me dan gerust op een trainingsavond of groene zaterdag aan!

MIRTE HORSTINK

FunctieWedstrijdsecretaris
E-mailadreswedstrijd@rskverasmus.nl
LinkedInhttps://www.linkedin.com/in/mirte-horstink-9885b41a9/

Hoi allemaal! Mijn naam is Mirte Horstink, 24 jaar, en dit jaar wedstrijdsecretaris van onze mooie vereniging. Als kind heb ik gespeeld bij GKV in Gorinchem, maar na een korte stop ben ik een aantal jaar terug lid geworden van Erasmus. Ik ben inmiddels met mijn laatste jaar geneeskunde bezig. Verder woon ik al een paar jaar in het gezellige Rotterdam.
Als wedsec houd ik me vooral bezig met alle korfbal gerelateerde zaken. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de trainingen en competitie. Heb je nog vragen of gewoon zin in een praatje, hoor ik het graag!

Rutger Modders

FunctieAlgemeen bestuurslid
E-mailadresalgemenezaken@rskverasmus.nl
LinkedInhttps://www.linkedin.com/in/rutger-modders-a786411bb/

Mijn naam is Rutger (Gijs), ik ben 20 jaar en vertegenwoordig dit jaar de vereniging als algemeen lid. In COVID-tijd ben ik lid geworden van Erasmus. Op het moment dat er steeds minder beperkingen kwamen heb ik de verenging steeds beter leren kennen. Voordat ik bij Erasmus ben gaan spelen heb ik gespeeld bij OZC. Ik studeer technische bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en heb bij de GGD gewerkt. Heb je vragen of zin in praatje loop dan gezellig op mij af!