Activiteiten

Naast de competitie, trainingen en toernooien worden ook gezellige activiteiten georganiseerd. Ieder jaar wordt Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar gevierd. Bovendien is iedere laatste donderdag van de maand een borrel in onze stamkroeg Faas. Daarnaast gaan we op wintersport en naar een internationaaltoernooi in de zomer.

Risk 2020

💚RISK 2020 WAS TOP!💚Ons toernooi kon niet op de normale manier doorgaan, maar de RISK commissie heeft toch voor een erg geslaagd weekend gezorgd! Op zaterdagavond 5 september liepen er 9 groepjes door de stad om met opdrachten punten te verdienen. Op zondag kon natuurlijk de traditionele ochtend BBQ niet missen, werden er campingspellen gespeeld en werd er afgesloten met een schutterstoernooi.

Fietsdiner

Op vrijdagavond 13 maart hebben we weer genoten van een erg gezellige ac-activiteit, namelijk het fietsdiner! Na een paar afmeldingen was het spannend of het nog door kon gaan. Gelukkig hebben wij een TOP-AC en mochten wij genieten van elkaars gezelligheid, de gerechten en het fietsen. Iedereen kreeg van te voren een rebus die je moest oplossen. De opgeloste rebus verwees naar een straat waar je het voorgerecht ging klaar maken en oppeuzelen. Vervolgens kreeg je van de gastheer of -vrouw een nieuw adres waar je het hoofdgerecht en daarna op het laatste adres je nagerecht ging bereiden. Het was weer een groot succes. Het was zeker deze avond fijn om je gezellige studentenkorfbalvrienden te ontmoeten. Bedankt AC!

Kerst 2019

Kerst wordt bij Erasmus altijd uitgebreid gevierd. Op vrijdag 20 december startten wij met het de traditie van het Kerstdiner waar heerlijk werd gegeten, verschillende speeches werden gehouden en een Kerstverhaal met anekdotes van afgelopen jaar werd voorgelezen. Daarna zijn we de Ierse Pub ingedoken, wat overigens ook een erg mooie traditie is geworden. Daar werd nog lekker geswingd en meegezongen op live muziek.

Op zaterdag 21 december werd door de galacommissie (opgezet vanuit de SKC) het jaarlijkse kerstgala georganiseerd in de mooiste studentenstad van Nederland: Rotterdam. Met een touch of gold zag iedereen prachtig uit, mannen in pak en vrouwen in lange jurken. Voorafgaand aan het gala was er ook veel voorpret met het meevragen van dates met geschreven brieven en al. Tijdens het gala gingen de voetjes van de vloer en werden er heel wat hits meegezongen (mede mogelijk gemaakt door de dj: DJTRD). Het was een top feest! Bedankt voor de organisatie galacommissie 2019!

Sinterklaas 2019

Het heerlijk avondje was weer gekomen. Deze keer een spelletjesavond om van te dromen. Koude biertjes, spannende spelletjes en een pubquiz stond voor ons klaar. Het was heus een gezellige avond zowaar. Bedankt AC, voor de mooie avond. Hieronder kun je zien hoe leuk je op de foto stond!

Erasmusronde 2019

R.S.K.V. Erasmus doet dit jaar mee met de ErasmusSport ClubBattle, georganiseerd door ErasmusSport waar verschillende studenten sportverenigingen tegen elkaar strijden voor een mooie geldprijs. Er staan vier verschillende sportactiviteiten gepland. Twee november stond de eerste activiteit gepland: de Erasmusronde, 5 km. Deze 5 km werd gelopen door Tobias, Roel en Enneke. Gelukkig scheen er een heerlijk zonnetje en hadden de lopers de eerste paar kilometers de wind in de rug.

Tobias kwam als eerste binnen met een tijd van 19:01, Roel kwam iets daarachter met een tijd van 21:30 en Enneke finishte met een tijd van 27:30, drie mooie snelle tijden! Op naar de volgende sportactiviteit.

poolen

De AC organiseerde een erg gezellig avondje poolen in de Delfshaven. Hieronder een sfeerimpressie en de teams!